Welkom op de website van Lesley van der Aa.
Veel kijk en luisterplezier toegewenst!

NIEUWS:

* Er staan weer twee optredens gepland waarbij Lesley o.a. liedjes van het album Feels Like Home zal zingen. 29 November is ze te gast bij Ton Engels en Eric Coenen in DOK6 te Panningen. En 11 december speelt ze met 'De Harries' of te wel: Marcel Fisser, Gregor Hamilton, Marijn van den Berg & Serge Bredewold bij Café 'T Nonetje te Amersfoort. Voor wie niets te doen heeft... Iedereen is van harte welkom!!!

* In de week van 3 t/m 9 december zullen de dames van Let's Do Men! met de bandleden de studio induiken om een album op te nemen. Een groot aantal song van het gelijknamige theaterprogramma dat 5 januari van start gaat, zullen erop komen te staan. De repetities verlopen goed en iedereen heeft er hartstikke veel zin in! Donderdag 22 november waren Lesley, Lotte en Michèle te gast tijdens de voorstelling Heartstings And Loos Ends van Leoni Jansen. Het was een super avond!

* Lesley's debuut album Feels Like Home is af!!! Als u wat fragmenten wilt beluisteren of het album wilt bestellen, klik dan hier!

Woensdag 20 juni was de album presentatie en het was een groot succes! Als klap op de vuurpijl is Lesley ook nog geslaagd voor haar hoofdvak zang dat ze studeert aan de Rockacademie te Tilburg. Alle reden om te feesten dus! Om een inddruk te krijgen van de albumpresentatie staan er wat foto's op de site. Kijk ze!

* Samen met Michèle van der Aa en Lotte Zekhuis gaat Lesley eind 2007 weer het theater in met het programma "Let's do men!" o.l.v. Leoni Jansen. De drie Rockacademie afgestudeerden zullen tijdens een avondvullend programma zeer diverse songs van bekende mannelijke vocalisten ten gehore brengen, in wederom een avond worden om nooit meer te vergeten!

 

Al een klein voorproefje of bestellen? Klik hier!