Op deze pagina kun je wat meer lezen over de projecten waar Lesley bij betrokken is of in het verleden bij betrokken was.

'Doe mij maar Nederland" is een vrolijk, zeer aanstekelijk liedje over vakantie in eigen land. Dit lied (vertolkt door Lesley van der Aa) is in opdracht van Footzy geschreven voor de Nederlandse recreatiebedrijven. Het lied is op single uitgebracht en heeft zelfs in 2004 een nummer 31 notering in de top 100 bereikt!

Met haar fijne neus voor talent castte Leoni Jansen 8 jonge, vocale talenten die een flinke greep doen uit het assortiment pop, rock, folk, R&B en wereldmuziek. Zo maken o.a. Nurlaila Karim, Sarina Voorn, Ricky Koole, Lesley vd Aa, Michèle vd Aa, Lotte Zekhuis een muzikaal feest van. Regie: Leoni Jansen.

De supervette eerste single “I Don’t Want Ya” maakt meteen duidelijk dat Jagged Soul een internationaal geluid heeft en ook de rest van het album laat dit horen: Stijlvolle tracks variërend van sensuele soul-ballads tot stevig groovende Hip Hopgeoriënteerde nummers. Dit alles met zeer indrukwekkende soulful klinkende vrouwelijke vocalen.
Vanaf september 2006 gaat Jan Smit met zijn band op tournee door Nederland & België!
De kaartverkoop voor de eerste twee live concerten van Jan Smit in Den Bosch en Arnhem in maart 2006 liep storm! Op veler verzoek zijn er extra concerten van Jan Smit door heelNederland en België, dus ook bij u in de buurt!


ROC Midden Nederland is gestart met een nieuwe opleiding: Pop en Sounddesign. Deze brede opleiding op het gebied van popmuziek geeft je de kans om met je grote passie je brood te verdienen. We beloven je geen gouden bergen en we maken je ook niet wereldberoemd maar We leren je hoe je (financieel) overeind moet blijven in de popbusiness.
"Let's Do Men!" is een muziek theaterprogramma o.l.v. Leoni Jansen dat eind 2007 in première gaat. Samen met Michèle vd Aa en Lotte Zekhuis zal Lesley een avondvullend programma verzorgen dat het publiek niet snel zal vergeten. Grootheden van mannelijke geslacht zullen de revue passeren en deze dijken van stemmen zullen hun eigen versies ten gehore brengen.
Lesley is niet alleen op het podium te vinden, maar ook in de studio. Zo heeft ze bijvoorbeeld voor DD Company kinderliedjes ingezongen, de backingvocals voor verschillende artiesten verzorgd (waaronder Leoni Jansen) en in juni zal haar eerste eigen album gepresenteerd worden!
Naast de eerder genoemde projecten is Lesley ook vaak te vinden op jam-sessies en als sessie muzikante bij o.a. Stephan Geusebroek. Met de door Stephan samensgestelde formaties deelde ze de afgelopen tijd het podium met artiesten als: Edsilia Rombley, Ali B, Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Boris e.a.